Feesten

Bezoek onze vernieuwe website www.flamengos.nl

Feestlocatie

Bent u van plan te trouwen op het strand en wilt u daarna een bbq en afsluiten met een knallend feest? Dan bent u bij het juiste adres. Strandpaviljoen Flamengo’s heeft deze mogelijkheden allemaal. Strandpaviljoen flamengo’s is een officiële trouwlocatie. Wat is er nou mooier dan te trouwen op het strand. Na de ceremonie kunt u genieten van een heerlijk persoonlijk samengestelde bbq/buffet en afsluiten met een band of dj. Wilt u door tot in de late uurtjes dan kunnen een nachtontheffing aanvragen. Velen zijn u al voorgegaan bij strandpaviljoen flamengo’s. Het NH hotel en het roompotpark bieden ook slaapplaatsen voor u en uw gasten indien dat gewenst is. Heeft u speciale wensen voor uw bruiloft dan kan dat in onderling overleg.

Het strandpaviljoen is uitgerust met een professionele  licht & geluidinstallatie. Wij kunnen een professionele dj of live band voor u regelen mocht u dat wensen. Heeft u een eigen band of dj dan kan dit in onderling overleg worden geregeld. De professionele uitrusting maakt elk feest tot een knaller.

Het paviljoen is natuurlijk ook beschikbaar als feestlocatie voor elk ander feest wat u kunt bedenken.

Geen zaalhuur bij (bedrijfs)feesten van enige omvang (in onderling overleg)

Bedrijfsfeesten

Bedrijfsfeesten op maat vind u bij strandpaviljoen flamengo’s. Wij verzorgen diverse soorten bedrijfsuitjes. Van een gehele sportieve dag met bbq of buffet tot een zakelijke lunch met presentatie.
Het strand is een goed platform om te kunnen ontspannen en inspannen. Al onze bedrijfsuitjes/bedrijfssportdagen/teambuilding/personeelsfeesten worden door gecertificeerde evenementenbureaus gecoördineerd. Het is tenslotte de bedoeling u als tevreden gast uit te zwaaien. Wij hebben actieve, creatieve en muziekale workshops in huis om uw dag compleet te maken. Heeft u speciale verzoeken dan kunnen we in onderling overleg kijken wat de mogelijkheden zijn.

Het geluk dat wij hebben op het zuiderstrand is dat u echt met uw bedrijf een dag weg bent ipv de drukte op Scheveningen waar paviljoens aaneengeschakeld staan. Bij ons heeft u de ruimte om te genieten van een welverdiende dag uit.